Magyar Camping és Caravanning Club
2016. év beszámolói: [ 2016 Szilveszter ] [ "Szeretet-vendégség" ] [ Kiskunhalas ] [ Bogács ] [ Tiszaföldvár ] [ Dunaföldvár ] [ Pádis fennsík ] [ Orosháza Gyopáros ] [ Dahlia Rallye ] [ Ada ] [ Szántód ] [ Bajmóc ] [ Szob ] [ Balatonboglár ] [ Dömös ] [ Celldömölk JUFA ] [ Szentes ] [ Kerekdomb ] [ Agárd Húsvét ] [ Martfű ] [ Farsang 2016 ]

2016 Szilveszter

Szilveszter Kiskunhalason 

 

Az MCCC 2016. december 29-től 2017. január 2-ig Kiskunhalasra a Termálkempingbe és a Csipke Hotelba tervezte a szilveszteri találkozót. Az érkezés folyamatosan történt, így a rendezvényre jelentkezők folyamatosan foglalták el a 15 kétágyas fürdőszobás szobát és a kempingbe is 4 lakóautó és 1 lakókocsi foglalta el a helyét. A 29.-e az elhelyezkedés és a fürdés tervezett ideje volt, így is történt. A társaság egy része a termálfürdőt, másik része a szálloda wellness részlegét kereste fel, mindkettő jó programnak bizonyult.

Este, mint minden este közös vacsorán vettünk részt, mely kiadós –sőt kimerítő volt.

30.-án délelőtt idegenvezetéssel egy laza séta keretében megismerkedtünk a 28000 lakosú Kiskunhalas építészeti történetével és látogatást tettünk a Thorma János Múzeumban. A gyűjtemény elsősorban néprajzi és helytörténeti, de régészeti, képző és iparművészeti anyagot is tartalmaz. Jelentős a fotó és képtár is. Megnéztük Thorma János – aki alapította a Nagybányai festőiskolát - számos festményét is.  Délután pihenés, fürdőzés és készülődés az esti programra.

Este a társaság két részre oszlott, 7 fő Rákász Gergely kiváló orgonakoncertjét látogatta meg, míg a többiek egy vacsorával egybekötött élőzenés elő-szilveszteren vettek részt tánccal és mókával. Majd szokásos esti közös beszélgetéssel zárult a nap.

Szilveszter napján délelőtt gyalogsétán ismerkedtünk a város múltjával és jelenével, majd a Csipkemúzeumban tettünk látogatást, ahol megismerkedtünk a csipkevarrás részleteivel – nagyon érdekes volt. Délután fürdés, wellness és pihenés következett.

A szálloda Konferenciatermében rendezett szilveszteri buliban minden volt; diszkózene, táncbemutató, élőzene, korlátlan étel és italfogyasztás, tombola, itt mindenki megtalálta magának azt ami a szilveszterre jellemző. Az este folyamán folyamatosan ment a tánc és a szórakozás.

Az újév reggelén kicsit később kelt a társaság, reggeli után fürdés, wellness és hosszabb - rövidebb séta után újabb pihenés majd vacsora után értékeltük a találkozót.

2.-án reggel reggeli után a társaság egy része elindult haza, többen még egy gyors fürdésen vettek részt. Az idő remek napos kicsit hideg volt, erre sem lehetett panasz – elvégre tél van.

Minden a legnagyobb rendben zajlott. Mindenkinek tetszett a rendezés. Köszönettel tartozunk a Csipke Hotel dolgozóinak, Annának az idegenvezetőnek és nem utolsó sorban Krausz Józsinak – aki, mint mindig szívét lelkét beleadja annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát.

 

Hondl József

- - - hirdetés - - -
logó tervezés Kempingvilág - Komfort útközben - truma falle dometic szerviz lakókocsik lakóautók kempingcikkek