Magyar Camping és Caravanning Club
2016. év beszámolói: [ 2016 Szilveszter ] [ "Szeretet-vendégség" ] [ Kiskunhalas ] [ Bogács ] [ Tiszaföldvár ] [ Dunaföldvár ] [ Pádis fennsík ] [ Orosháza Gyopáros ] [ Dahlia Rallye ] [ Ada ] [ Szántód ] [ Bajmóc ] [ Szob ] [ Balatonboglár ] [ Dömös ] [ Celldömölk JUFA ] [ Szentes ] [ Kerekdomb ] [ Agárd Húsvét ] [ Martfű ] [ Farsang 2016 ]

Farsang 2016

Télbúcsúztató Farsangolás  

 

  • február 13.-án 14 óra és 21 óra közötti időre az MCCC vezetősége télbúcsúztató farsangot szervezett. A délután helyszíne Budapesten a Civil Szervezetek Háza ( XX. Vörösmarty út 180.). 

Az idő nem hazudtolta meg magát, az eső csöpögött.  

A farsangi délutánra 12 körül érkeztünk. A programban meghirdetett pincepörkölt már készült Dicső ( Tűz ) Feri által az üstben, a  konyhában ( az eső miatt).  Itt készült ez alatt Kaszab Pista által - szokásos minőségben - a kiváló forralt bor is, melynek fogyasztása azonnal elkezdődhetett. A terem átrendezése és feldíszítése közben már lassan szivárogtak a résztvevő klubtagok is kisebb vagy nagyobb piknik kosárral. A kosarak kiürítése azonnal megtörtént. A megterített asztalokra így felkerültek a jobbnál jobb sütemények bőséges kínálatban és az italok is teljes választékban. 

A tél vége felé mindenki örült mindenkinek.  

15 óra körül Krausz József és Abonyi Mátyás köszöntötte a jelenlevőket, azzal a megjegyzéssel, hogy az összetartást ebben az évben növelni kell.  

A köszöntés után mindenki a közben elkészült kiváló pincepörkölt elfogyasztásával volt elfoglalva, miközben szépen fogyott a forralt bor is.  

Közben a Kincses Marika és Jóska által javasolt élőzenét szolgáltatók is megjöttek és felszerelték a zeneszerszámaikat és elkezdődött a tánczene szolgáltatása. 

17 óra körül tombola megrendezésére került sor. Szinte mindenki nyert különböző hasznos és érdekes tárgyat. 

Ezután tánc volt 21 óráig, párban, csoportban és vonatozva is. Közben, akik nem mozgatták meg a télen megmerevedett tagjaikat, azok az ez évi találkozókon való részvételről beszélgettek. A tervezett programokat jónak találták és egyeztettek a barátaikkal a részvételről.  

Közben a vezetőség a tagsági igazolványok és FICC kártyák megújítását is intézte.  

21 óra előtt pár perccel ért véget a találkozó, a helyszínt kitakarítottuk ezzel visszaállítva eredeti állapotára. 

Értékelés: Kiváló volt a pincepörkölt, a forralt bor, a zene. Jól sikerült a díszítés és a tombola.  Köszönet a szervezőknek és a résztvevőknek.  

Jövőre veled ugyanitt!   

Hondl Jóska és Marcsi

- - - hirdetés - - -
Kempingvilág - Komfort útközben - truma falle dometic szerviz lakókocsik lakóautók kempingcikkek logó tervezés