Magyar Camping és Caravanning Club
2016. év beszámolói: [ 2016 Szilveszter ] [ "Szeretet-vendégség" ] [ Kiskunhalas ] [ Bogács ] [ Tiszaföldvár ] [ Dunaföldvár ] [ Pádis fennsík ] [ Orosháza Gyopáros ] [ Dahlia Rallye ] [ Ada ] [ Szántód ] [ Bajmóc ] [ Szob ] [ Balatonboglár ] [ Dömös ] [ Celldömölk JUFA ] [ Szentes ] [ Kerekdomb ] [ Agárd Húsvét ] [ Martfű ] [ Farsang 2016 ]

Kerekdomb

Tiszakécske-Kerekdomb 2016.04.07. – 10.-ig

Annak ellenére, hogy az időjósok nem sok jóval kecsegtettek, mi mégis már csütörtökön a déli órákban megérkeztünk a kerekdombi kempingbe. A hivatalos nyitás ideje ugyan csak május, ám a klub részére erre az alkalomra a kemping vezetője kinyitotta nekünk a kempinget.

Csütörtökön még csak 6 egység foglalta el a helyét, de péntekre már összesen 21 egység vette birtokba a kempinget. A fürdő létszámunkra való tekintettel egyre több medencével üzemelt, péntekre már mindkét gyógymedencében és az élménymedencében is lubickolhattak a résztvevők.

Péntek éjjel nagy villámlásokkal és mennydörgésekkel teli csattogások nem hagytak aludni minket, és az áramszolgáltatás is megszűnt. A közelünkben a hálózatba csapott bele egy villám, de reggel nyolc órakor kijöttek az áramszolgáltató szakemberei, akik mindhárom fázis biztosítékait kicserélték, így minden elektromos eszköz ismét működött.

Tervezve volt egy traktorvonatos városnézés is, de a többség döntése miatt a várható szél miatt ezt Kenyeres Pista barátunk lemondta. Aki az erős szél ellenére kerékpárra pattant, az a kiépített kerékpárúton megnézhette a közeli halastavat is. Az este már elállt a szél, így lehetőség volt a szabadban énekléssel egybekötött közös beszélgetésre. A szauna is működött, ezt is kedvező árakon igénybe lehetett venni az érdeklődőknek. Ez a szauna az ország legnagyobb rönkszaunája, és péntek délutántól estig összesen négy szauna szeánszot tartottak ismert szaunamesterek.

Szombatra már ismét szép idő lett, így sokat fürödtünk, majd délután egy közös ebéd elfogyasztása mellett beszélgetett a társaság. Az eseti órákra is megkaptuk a helyiséget, ahol lehetőség nyílt ismét Kaszab Pista harmonika kísérete mellett együtt-éneklésre.

Vasárnap ugyan volt aki maradt még, de legtöbben a hazautat választottuk.

A koratavaszi időpont ellenére mondhatjuk nagy számmal vettünk részt ezen a tavaszi találkozón, köszönet a találkozó szervezőjének, Kenyeres Istvánnak.

A beszámolót készítette Szűts I.

- - - hirdetés - - -
Kempingvilág - Komfort útközben - truma falle dometic szerviz lakókocsik lakóautók kempingcikkek logó tervezés