Magyar Camping és Caravanning Club
Rólunk: [ A klub története ] [ Elnökség ] [ Alapszabály ] [ Adó 1 %-a ]

A klub története

A Magyar Camping és Caravanning Club (MCCC) 1965-ben alakult meg. Tagjainak utazásokat, kempingtalálkozókat szervez, ellátja érdekvédelmüket itthon és külföldön, tagja a F.I.C.C.C.-nek, a kempingezők világszövetségének.
Magyar Camping és Caravanning Club képviseli Magyarországot különböző nemzetközi szervezetekben, így a

- Dahlia Rally elnökségében (V - 4 országok),
- Európa Rally évenkénti rendezvényén,
- F.I.C.C. kempingklubok világszervezetében (40 ország tagja).

A Klub tagja lehet bárki, aki egyetért a Klub célkitűzéseivel, Alapszabályát magára nézve kötelezőnek tartja.  A Klubba való felvételt előírt formanyomtatványon írásban kell kérni. A tagsági díj nyugdíjasoknak 3 000,-Ft,  aktív  dolgozóknak 5 000,-Ft évente.  

Milyen kedvezményeket és szolgáltatásokat nyújt az MCCC?

A magyarországi kempingek díjai szabadárasak. Viszont a klubtagok számos kempingben 10-20 %-nyi kedvezményt kaphatnak, a kedvezmény szervezett találkozók alkalmával elérheti az 30 %-ot is. Mindezek feltétele, hogy a klubtag rendelkezzen a tárgyévre érvényes tagsági igazolvánnyal, melyet a kemping recepcióján köteles bemutatni, esetenként leadni. A családi tagság az MCCC-ben évekkel ezelőtt megszűnt, ezért a kedvezmények csak az igazolvány birtokosának járnak!

Külföldi kempingezéshez a klub tagjai kiválthatják a nemzetközi kemping F.I.C.C. igazolványt (CCI carnet), amelynek díja jelenleg  1200.-Ft,- évente.  Számos külföldi kemping 5-15 % kedvezményt ad a kártya tulajdonosának és vele együtt érkező családtagjainak. A nemzetközi igazolványt, mely felelősségbiztosítást is tartalmaz, a kempingek útlevél helyett is elfogadják.


Az interneten a http://www.mccc.hu/  web-oldalon bárki naprakészen tájékozódhat a legfrissebb információkról, beszámolókat olvashat a Klub életéről, a rendezvényekről és a találkozókról, valamint a kedvezményekről.  Aki igényt tart rá, hírlevélben megkaphatja a web-oldalra frissen felkerülő cikkeket, közleményeket.

A Klub eddig már több - a kempingezéshez kapcsolódó - vállalkozással kötött, és a jövőben kötni fog megállapodást, amelyben a partner vállalja, hogy kedvezményeket ad a termékei és szolgáltatásai áraiból a klubtagoknak.


Kedves Olvasó! Reméljük, bemutatkozó anyagunkkal felkeltettük az érdeklődését az MCCC tevékenységével kapcsolatban. Örömmel várjuk jelentkezését a Klubba, mert határozott célunk, hogy a szervezett kempingezők tábora egyre növekedjen!
Személyesen minden hónap második szerdai napján 10 és 16 óra között, levélben:1085 Budapest Mária utca 32 – 34 sz. II. emelet 4.sz.

Email: mccc@mccc.hu

Telefon: +36-1-267-5256

Mobil:   06-30-631-0313   

- - - hirdetés - - -
logó tervezés Kempingvilág - Komfort útközben - truma falle dometic szerviz lakókocsik lakóautók kempingcikkek