Magyar Camping és Caravanning Club
2016. év beszámolói: [ 2016 Szilveszter ] [ "Szeretet-vendégség" ] [ Kiskunhalas ] [ Bogács ] [ Tiszaföldvár ] [ Dunaföldvár ] [ Pádis fennsík ] [ Orosháza Gyopáros ] [ Dahlia Rallye ] [ Ada ] [ Szántód ] [ Bajmóc ] [ Szob ] [ Balatonboglár ] [ Dömös ] [ Celldömölk JUFA ] [ Szentes ] [ Kerekdomb ] [ Agárd Húsvét ] [ Martfű ] [ Farsang 2016 ]

"Szeretet-vendégség"

MCCC Karácsony a Mária utcában 

2016.12.17 

 

Remek kezdeményezése volt az MCCC elnökségének, hogy a kempingezést nélkülöző téli időszakban találkozót szervezett „Szeretet vendéglátás” címen a Mária utcai irodában. 

A kora délutánra hirdetett kezdési időben, barátságos adventi hangulat fogadta az érkezőket klubunk szépen feldíszített helyiségeiben. Az asztalokon, nagy tálcákon sorakoztak a gondosan összeállított szendvicsek. A levegőben terjengett a konyhában készülő forralt bor illata. A folyamatosan érkező kempingesek sem jöttek üres kézzel. Az asztalok szabadon maradt helyeit a lelkes háziasszonyok által készített sütemények töltötték ki. 

Most is, mint minden alkalommal nagy szeretettel köszöntöttük egymást, ezúttal teljesen más szerelésben, mint azt a kempingben megszoktuk. Rövidesen, mint egy nyüzsgő méhkas olyan lett az iroda a kisebb-nagyobb csoportok egyszerre történő beszélgetésének eredményeként. 

A találkozó megnyitójaként Abonyi Mátyás elnök úr meggyújtotta az adventi koszorú gyertyáit, majd meleg szavakkal köszöntötte a megjelenteket. A köszöntéshez kapcsolódott Krausz József alelnök úr is, aki családonként kedves kis mikulás csomagot adott át. A megjelentek számát jelzi, hogy 35 mikulásajándék fogyott el. A csomagokon egy-egy fenyőtobozra mikulás-forma volt mintázva nagy fehér bajusszal, szakállal és piros bojtos sapkával. 

Kincses József alelnök úr is szorgoskodott az egyik asztal sarkánál, ugyanis lehetőség volt a 2017. évi tagdíjak befizetésére.  

Elkészült, és e rendezvényen ingyenesen átvehető volt a Karaván című lap, amely a MCCC Kalendáriuma. A havi bontásban szerkesztett lap tartalmazza a 2016. évi a kempingtalálkozók beszámolóinak rövidített változatát – kivéve az Orosházit és a Bogácsit – és a 2017. évi tervezett programokat és időpontokat. Érdekes, bár inkább zavaró a beszámolók és a programok vegyítése. A beszámolók helyszínei és a mellé helyezett képek legnagyobb része nem illik össze. Többen jeleztük, hogy szívesen közreműködnénk a következő évi kiadvány szerkesztésében, összeállításában, lektorálásában.         

A találkozó a késő délutáni órákban ért véget. Lesznek, akikkel még találkozunk Kiskunhalason a szilveszteri évbúcsúzáskor, a többiekkel pedig a 2017. év nagyon színvonalasnak ígérkező programjain.  

Békés, boldog karácsonyt, és élményben gazdag újévet kívánunk minden kempinges társunknak. 

 

Katona Júlia

- - - hirdetés - - -
Kempingvilág - Komfort útközben - truma falle dometic szerviz lakókocsik lakóautók kempingcikkek logó tervezés