Magyar Camping és Caravanning Club

Szeretet vendéglátás

Szeretet vendéglátás 

2017.12.09 

 

Az MCCC Budapesten a Mária utcai irodájában tartotta a – hagyományoknak megfelelően – karácsonyi szeretet vendéglátását. Jóval a 14 órai kezdési időpontot megelőzően már nagy volt a készülődés. Karácsonyi dekorációk kerültek az asztalokra és a konyhában aranyos hölgyek készítették a gusztusos szendvicseket. Folyamatosan kerültek ki az asztalokra az otthon készült sütemények. 

Örülhettünk ismét új beruházásnak. Üzembe lett helyezve az új projektor. Ennek a működtetéséhez készült egy összeállítás, amely tartalmazta a 2017. évi kempingezések fotóit, feltételezve, hogy lehet majd vetíteni folyamatosan a vászonra. Hamar kiderült, hogy ez nem volt szerencsés ötlet annak helyigénye miatt, így a projektort kikapcsoltuk. 

Sorban érkeztek kempinges társaink, nagy volt a hangzavar. Mindenki beszélt, magyarázott. Kissé elcsendesedett a társaság, amikor az elnök úr, szólásra emelkedett. Köszöntötte a megjelenteket, beszélt az év hazai és külföldi rendezvényeiről, majd a jelenlévők figyelmébe ajánlotta a frissen elkészült Karaván újság 2018. évi számát, amely a 2017. évi kempingezések rövid felidézése mellett tartalmazza a 2018. évi terveket is, majd átadta a szót Krausz József alelnök úrnak. 

Az alelnök úr elmondta, hogy eredményes évet zárunk, ugyanis az év folyamán az MCCC 18 rendezvényt szervezett. Ezek közül három határon túli volt. A hazai rendezvények nagyobb része új vagy ritkán látogatott helyre hívta a tagokat. 110 család vett részt a rendezvényeken. Voltak, akik csak egy rendezvényen, de többen csaknem minden rendezvényen ott voltak. 73 éjszakát, vagyis 91 napot tölthettünk az év folyamán szervezett kempingezésen. Ezeken kívül részt vehettünk nemzetközi rendezvényeken is. A következő év tervei között is nagy számban fordulnak elő új helyszínek, hogy mind szélesebb körben ismerjük meg hazánk tájait, nevezetességeit. Jónak ígérkeznek határon túli szervezéseink is. 

Jutalmazásokra is sor került ez alkalommal. Azok a kempinges társaink, akik az év folyamán elvállalták, hogy megrendezik valamely találkozót kedves kis ajándékot kaptak. Ez után koccintottunk a jutalmazottakra és az elkövetkező ünnepekre. A koccintás is elegáns módon zajlott. Gyönyörű új poharakat vásárolt a vezetés – a pezsgő mellett - amelyeket ekkor avattunk fel. 

Ez alkalommal is volt lehetőség a következő évi tagdíjak befizetésére.  

Öt óra felé már kezdtek néhányan búcsúzkodni, de a többség még maradt. Beszélgettünk, viccelődtünk, kellemesen töltöttük az időt. Végezetül rendet raktunk a klubhelyiségben, elmosogattuk a poharakat, majd búcsút vettünk egymástól. Többekkel találkozunk még Kiskunhalason, a szilveszteri rendezvényen, majd következik februárban újabb bulizás farsangkor. 

Köszönjük ennek a rendezvénynek a megszervezését az MCCC vezetőinek.   

 

Katona Júlia 

- - - hirdetés - - -
logó tervezés Kempingvilág - Komfort útközben - truma falle dometic szerviz lakókocsik lakóautók kempingcikkek