Magyar Camping és Caravanning Club

03.01. - 03.04. Utazás 2018 kiállítás

Aktív hétvége a Hungexpón! 

 

2018-ban Utazás Kiállítás, Bringa-, Futó Expo és a 6. Járatlan Utakon Fesztivál egy időben a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban! 

Ha március, akkor Utazás Kiállítás!  

Idén rendkívül sokszínű, változatos programkínálattal és kísérő rendezvényekkel készültünk, hogy az Utazás Kiállítás valódi élményforrás legyen, és egyeben aktív kikapcsolódást is nyújtson látogatóinknak!

A kiállítás szakmai napján a turisztikai területet érintő fontos kérdésekről esik szó, például a digitális eszközök ágazatban történő használatáról, vagy a social média szerepéről, de képet kaphatnak többek között a terület munkaerőpiaci helyzetéről és lehetőségeiről is. (Bővebben: utazas.hungexpo.hu/hu/szakmai-programok).

A közönségnapokon a 6. Járatlan Utakon Fesztivál bloggerei távoli, egzotikus világokat elevenítenek meg, beszámolnak az utazás minden spektrumát felölelő úti élményeikről, valamint praktikus tippeket is megosztanak az utazni vágyókkal. Több más mellett lesz még Afrika Expo, és a látogatók szórakoztatásáról a Dumaszínház fellépői is gondoskodnak. 

A Bringa- és Futóexpon lehetőség lesz bringákat tesztelni és az egész család kipróbálhatja a futócipőjét is! Többek között látványos trial show-val, BMX bemutatóval, bringafocival, közösségi futóversennyel, valamint kerékpáros klubok bemutatkozójával és bringakiállítással várjuk vendégeinket.  

A kisebbekre is gondoltunk: ügyességi programokon és kreszpályán mérhetik össze tudásukat, a legkisebbeket pedig gyerekmegőrző és számos izgalmas elfoglaltság várja a gyereksarokban. 

Külföldi díszvendégünknek, Marokkónak köszönhetően látogatóink igazi marokkói hangulatba csöppenhetnek a kiállításon és mindent megtudhatnak erről a gyönyörű észak-afrikai országról. Ha még nem fedezték fel Marokkót, a kiállításon biztosan kedvet kapnak hozzá! 

Belföldi díszvendégünk, Hévíz az Utazás Kiállítás nagy visszatérőjeként gőzerővel készül mind a szakmai programokra, mind a közönségnapokra. A folyamatosan megújuló fürdőváros nagy hangsúlyt helyez az elmúlt évek fejlesztéseinek, valamint a változatos szálláskínálatának élményszerű bemutatására. Fókuszban az egészséges életmód, a természetközeli feltöltődés, a minőség és az éltető víz állnak majd.

Akár egyedül, akár családdal érkezik, a rendezvényen minden korosztály megtalálja a kedvére való programot! Döntsön velünk az aktív kikapcsolódás mellett, és töltse velünk március első hétvégéjét! 

 
További információk, jegyvásárlás: http://utazas.hungexpo.hu/ 

- - - hirdetés - - -
Kempingvilág - Komfort útközben - truma falle dometic szerviz lakókocsik lakóautók kempingcikkek logó tervezés