Magyar Camping és Caravanning Club
2018. év beszámolói: [ Farsang ] [ Utazás 2018 kiállítás ]

Utazás 2018 kiállítás

Utazás Kiállítás a Hungexpón

2018.03.01-04

 

Megszoktuk már, hogy március elején az utazás kiállítással indul a kempinges szezon. Na, nem igazán kempingben, csak a budapesti vásárközpontban. Az is megszokott volt évek óta, hogy az ismerős kiállítók meghívót küldtek, aminek letöltésével a szakmai napokra ingyenesen lehetett bejutni. Az idén változott a helyzet. Elmaradtak a meghívók. Az MCCC web lapján olvashattuk, hogy 50 db ingyenes meghívó van. Aki a jelentkezési lapot kitölti, az kap meghívót.

A megszokottól eltérő volt az is, hogy a vásár területén most kényelmesen le tudtunk parkolni és a bejárati ellenőrzőkapunál azonnal be tudtunk jutni. Mekkora tömeg, lökdösődés volt itt a korábbi években! Ez a mérsékelt érdeklődés volt látható a kiállítótérben is, pedig látnivaló volt bőven. Gyönyörű lakóautók, lakókocsik voltak kiállítva, kisebbek, nagyobbak élvezet volt nézegetni, körbejárni.

Minket természetesen az MCCC standja érdekelt a legjobban. Könnyen megtaláltuk a két oldalról nyitott standot, amelynél már messziről nagy csoportosulás volt látható. Kempinges társainkkal itt adunk egymásnak randevút. Jó volt találkozni, beszélgetni az ország különböző helyeiről érkezettekkel. Itt voltak Budapesti és a Budapest-környéki társainkon kívül, Zalaegerszegről, Debrecenből, Szekszárdról, Szegedről, Kecskemétről, Tatáról stb. helyekről érkezettek.

Az MCCC standja nagyon látványos volt. Az oldalfalakat nagy színes poszterek dekorálták, amelyeken a 2017. évi találkozókon készült csoportfelvételek voltak láthatók. Az asztalokon a 2018. évi Karaván kiadvány mellett, falra kirakható MCCC Kempinges naptár és a Turizmus Rt-től kapott rengeteg színes szóróanyag volt kitéve. Itt lehetőség nyílt, az ez évi tagdíjak befizetésére, a tagkártyák átvétele és az új tagoknak a belépésére. Örömmel vettük tudomásul, hogy tagjaink száma ezúttal is jelentős mértékben növekedett.

Az ez évi programjaink – hasonlóan a korábbi évekhez – most is remek lehetőségeket kínálnak. Már lehet jelentkezni a március közepén megrendezésre kerülő Harkányi, a húsvéti Agárdi, az április közepére tervezett Bózsvai és az április végi Kőszegi találkozókra. Mindegyiknek a programja már olvasható a klub web lapján.

 

Katona Júlia

- - - hirdetés - - -
logó tervezés Kempingvilág - Komfort útközben - truma falle dometic szerviz lakókocsik lakóautók kempingcikkek